(VIDEO + FOTO) Končno! Meščani mesta Kandel tokrat niso več mirno prenašali nasilja Antife, ampak so z njimi obračunali s pestmi Izpostavljeno

Skozi mesto Kandel se je sprehodilo okoli 5.000 domoljubov. (Slika: Twitter) Skozi mesto Kandel se je sprehodilo okoli 5.000 domoljubov. (Slika: Twitter)

Približno dva meseca po smrti 15-letne Mie, ki jo je pred lekarno v mestu Kalden do smrti zabodel afganistanski migrant, se je v spomin na nesrečno dekle danes okoli 5.000 meščanov sprehodilo po mestu.

Vihrale so nemške zastave, domoljubi so nosili transparente z gesli »Kandel je povsod« in »Mi smo Kandel«. Spomnili so se decembrskega zločina, ko je Abdul, afganistanski migrant, do smrti zabodel Mio.

Abdul je trdil, da je star 15 let, v priporu se je s testi izkazalo, da je star okoli 20 let.

Okrutni zločinec Abdul, afganistanski migrant. (Foto: PrintScreen/YouTube)

 

Pripadniki ekstremne levičarske militantne skupine Antifa so spet poskusili povzročiti nemire, a tokrat jih patrioti, ki so mirno hodili skozi mesto, niso več mirno dopuščali, da jih pretepajo s palicami,  ampak so vrnili udarec: prebili so policijski kordon in jih premikastili.

Središče mesta so napolnili nemški domoljubi. (Slika: Twitter)

 

V mestu Kandel so se zbrali mladi, pari in upokojenci. Prevladujoči mediji so shod označili za rasističnega in ksenofobnega, a organizatorji so za marec napovedali še več shodov po celi Nemčiji. Pohodnike je podprla nemška patriotska stranka AfD, govornik je bil tudi Thomas Seitz, član nemškega parlamenta.

Video, kako je patriotom prekipelo in so s pestmi obračunali s skupino Antifa, ki je bila do zdaj navajena, da domoljubi mirno prenašajo njihove udarce s palicami, si lahko ogledate TUKAJ.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.