Več kot 80 odstotkov porasta britanske populacije je na račun migracij!

  • Napisal  H. M./Nova24TV
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
Simbolična fotografija  (foto: twitter) Simbolična fotografija (foto: twitter)

Nedavno je na plano prišlo poročilo organizacije Migration Watch, ki razkriva, da je kar 82 odstotkov prebivalstva v Veliki Britaniji naraslo na račun migracij.

Med leti  2000 in 2016 je na račun migrantov in njihovih otrok prebivalstvo neposredno naraslo prebivalstvo za kar 6,6 milijona ljudi, poroča Voice of Europe.

Vlada je bila dolgo zavita v molk
Predsednik organizacije Migration Watch Lord Green poudarja, da je bila britanska vlada v zadnjih 17 letih izjemno molčeča glede vpliva migracij na javne storitve. “Skoraj, kot da bi se namerno želeli izogniti temu vprašanju, če bi se le dalo. Posledično se zato zelo majhen delež ljudi zaveda, da je do porasta za več kot 80 odstotkov prišlo na račun migracij.”

(foto: twitter)

Policijska poročila kažejo, da so nekateri deli Velike Britanije postali kot divji zahod, močno se namreč povečuje tako število umorov, kot tudi število napadov z noži, kislino, preprodaja drog in nasilje, ki ga izvajajo tolpe.

H. M./Nova24TV

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.