Še en migrantski škandal v Londonu: med obrezovanjem genitalij bi skoraj umrla 3-letna punčka Izpostavljeno

  • Napisal  M. S. / Nova24tv
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
foto: printscreen foto: printscreen

Triletna punčka bi umrla, če je ne bi pod nujno odpeljali v bolnišnico na operacijo. To se je pred kratkim dogajalo v Londonu.

 

42-letnemu moškemu in 36-letni ženski afriških korenin grozi zapor, saj sodišče proti njima že vodi postopek zaradi kaznivega dejanja pohabljanje spolnih organov 3-letne punčke pa tudi drugih otrok. Afriška muslimana sta obtožena tako “obrezovanja ali drugega pohabljanja dela ali celote malih sramnih ustnic in klitorisa deklic” kot tudi kaznivih dejanj, povezanih s “skrajno pornografijo”. Jihad Watch poroča, da jima očitajo zlorabo otrok in sodomijo.

V Veliki Britaniji je pohabljanje ženskih spolnih organov kaznivo od leta 1985 dalje, vendar oblasti pri preganjanju le-tega niso uspešne. Vsako leto odkrijejo na tisoče žrtev.

Oblasti so pri preganjanju storilcev, ki pohabijo ženske spolne organe, neuspešne tudi zato, ker žrtve pogosto nočejo pričati proti storilcem, ki so običajno afriških korenin. V nasprotju z Veliko Britanijo pa je v Franciji popolnoma drugačna zgodba – tudi tam muslimani pohabljajo male deklice z obrezovanjem, a se Francozi lahko pohvalijo z že na stotinami uspešnih pregonov …

nazaj na vrh