PU Maribor: Na podvozju tovornega vlaka odkrili državljana Pakistana

  • Napisal  Demokracija
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
foto: arhiv Demokracije foto: arhiv Demokracije

Na mejni prehod Obrežje je na vstop v Slovenijo pripeljal voznik tovornega vozila bolgarskih  registrskih oznak. Policisti so opravili mejno kontrolo in  pregled  tovornega  dela,  kjer  so našli tri državljane Afganistana in državljana  Pakistana, ki so se skriti med tovorom poskušali izogniti mejni kontroli. V tovornem vozilu slovenskih registrskih oznak so odkrili državljana Pakistana,  ki  se  je  prav  tako  skrit  med tovorom poskušal izogniti mejni kontroli. Tujce so po zaključenih postopkih predali hrvaškim varnostnim organom.

Policisti  PMP  Dobova  so  ob pregledu tovornega vlaka, ki je pripeljal iz Hrvaške, na podvozju odkrili državljana Pakistana, ki se je poskušal izogniti mejni kontroli in nezakonito vstopiti v Slovenijo. Predali so ga hrvaškim varnostnih organom.

Nezakonito prestopil državno mejo

Policisti  so  med  opravljanjem  nalog  varovanja  državne meje na območju Jesenic na Dolenjskem izsledili in prijeli državljana Srbije, ki je nezakonito prestopil državno mejo.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.