PU Ljubljana: Policisti izsledili in prijeli 65 ilegalcev, državljanov Afganistana, Pakistana, Maroka, Bangladeša, Indije, Turčije in Alžirije) Izpostavljeno

  • Napisal  Demokracija
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
foto: arhiv Demokracije foto: arhiv Demokracije

Med 1. 11. 2019, od 6. ure, in 3. 11. 2019, do 6. ure, so policisti Policijske uprave Ljubljana na območju Ljubljane, Kočevske reke, Željn, Želimelj, Kostela in Kočevja, izsledili in prijeli 24 tujcev, državljanov Afganistana, Pakistana, Maroka, Bangladeša, Indije, Turčije, Alžirije, ki so nezakonito prestopili državno mejo.

 

Poleg tega so policisti v Goriči vasi ustavili kombi italijanskih registrskih številk, v katerem sta dva državljana Italije prevažala 41 tujcev, ki so nezakonito prestopili državno mejo (državljani Pakistana in Afganistana). Zoper oba je bilo odrejeno pridržanje in bosta privedena pred preiskovalnega sodnika.

Postopki policistov s tujci še niso zaključeni.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.