Prestrelil glavo ilegalnemu migrantu, ki je vlomil v njegovo hišo Izpostavljeno

Ilegalni migranti so že po videzu precej zastrašujoči. (Slika: Facebook) Ilegalni migranti so že po videzu precej zastrašujoči. (Slika: Facebook)

Domačin M. Č. iz vasi Todorići je opazil, da so vrata v njegovo hišo vlomljena. Ko je vstopil, je našel deset migrantov. Pograbil je puško, ilegalci pa so planili po njem. Med prerivanjem se je puška sprožila in enemu ilegalnemu migrantu prestrelila glavo, poroča portal 24 sata.

Za migrante je znano, da vlamljajo v hiše in nadlegujejo domačine. Bilo je samo vprašanje časa, kdaj bo kateremu izmed domačinov dovolj in bo segel po orožju. To se je zgodilo minulo soboto v vasi Todorići v bližini Bileće v Bosni in Hercegovini.

Kot je policiji povedal 49-letni vaščan, je opazil, da so vrata v njegovo hišo vlomljena. Ko je vstopil, je našel deset migrantov. Pograbil je puško, ilegalci pa so planili po njem. Med prerivanjem se je puška sprožila in enemu ilegalnemu migrantu prestrelila glavo.

Kot je še povedal policistom, naj bi se drugi migranti razbežali, on pa je migranta pokopal kar poleg hiše. Streljanje je policistom prijavil šele danes zjutraj, poroča portal 24 sata.

nazaj na vrh