Nov šok: mladi migranti iz Sirije posilili 18-letnico v bližnjem grmovju! Prebivalcem je dovolj, gredo na ulice

  • Napisal  Škandal 24
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
Fotografija je simbolična. (foto: Voice of Europe) Fotografija je simbolična. (foto: Voice of Europe)

V univerzitetnem mestu Freiburg na jugozahodu Nemčije so zaradi množičnega posilstva 18-letnice, ki naj bi ga izvedla skupina sirskih državljanov sklicali demonstracije. Desna Alternativa za Nemčijo (AfD) poziva tamkajšnje prebivalce, naj pridejo na ulice in izrazijo ogorčenje.

 

18-letno študentko je skupina moških posilila v noči na 14. oktober. Policija preiskuje sedem sirskih državljanov, starih med 19 in 29 let, ter 25-letnega Nemca, vendar pa ocenjuje, da bi bilo v dejanje lahko vključenih še več moških.

Študentka trdi, da je bila v klubu s prijateljico, moški, ki ga ni poznala, pa naj bi ji kupil pijačo. Okrog polnoči je s tem moškim zapustila klub, vendar naj bi ji v pijačo nekaj podtaknil, zato se omamljena ni mogla braniti. Kot je dejala, jo je eden od osumljencem posilil v bližnjem grmovju, nato so mu sledili drugi moški.

Oblasti trdijo, da so jim osumljenci, med katerimi je večina nastanjena v begunskih centrih v mestu, znani zaradi drugih kriminalnih dejanj.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.