Nemška policija aretirala pakistanske migrante, ki so spolno napadali ženske na Oktoberfestu

  • Napisal  Nova24TV
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
Simbolična fotografija (foto: Pixabay) Simbolična fotografija (foto: Pixabay)

Na letošnjem Oktoberfestu v Münchnu je nemška policija prijela več migrantov, ki so spolno napadali ženske. Ukrepi proti njim so naravnost razočarajoči, če pomislimo, da Oktoberfest vsako leto obišče šest milijonov ljudi s celega sveta.

 

V petek je varnostno osebje prijelo 33-letnega Pakistanca, ki je 21-letnico grabil za zadnjico, se dotikal njenih nog in ji med ritnici porinil svoj prst. Ženska ga je udarila po roki. Migrant je bil aretiran, a so ga pozneje po poročanju Voice of Europe izpustili.

Okoli polnoči je 32-letni pakistanski migrant napadel 25-letnico, ki je ležala ob vznožju hriba, kjer so bili postavljeni festivalski šotori. Grabil jo je pod krilom in uporabil svoj prst. Varnostnik je videl dogajanje in obvestil policijo. Storilec je bil aretiran in je trenutno še vedno v pridržanju.
Prav tako je varnostno osebje v petek opazilo 48-letnega Indijca, ki je slekel hlače in se s svojim penisom drgnil ob dve ženski, ki sta čakali v vrsti, in ju stiskal. Kazen za spolno nadlegovanje? Ni več dobrodošel na festivalu.

Ivan Šokić

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.