Migranti maširali kar po vasi, domačin poklical policijo Izpostavljeno

Simbolična fotografija Simbolična fotografija

Pri Zabičah so policisti prijeli dva državljana Pakistana, ki bosta vrnjena na Hrvaško. Popoldan so pri Zemunski vagi prijeli še dva državljana Turčije, ki bosta vrnjena na Hrvaško.

 

Dopoldan so ilirskobistriški policisti na na cesti Dolenjski potok - Trpčane prijeli 12 tujcev, eden je državljan Kosova, ostali državljani Turčije. 38-letni državljan Kosova, ki živi na Hrvaškem, je bil identificiran kot vodič in mu sledi kazenska ovadba, ostali bodo vrnjeni na Hrvaško. Zvečer pa so piranski policisti prijeli tri državljana Kosova, ki bodo prav tako vrnjeni na Hrvaško.

Hodili so kar po vasi

Ob 22. uri nas je domačin obvestil, da je šlo v Pregarjah mimo njegove hiše več migrantov. Policisti so prijeli 7 dražavljanov Pakistana in 8 državljanov Afganistana, ki bodo vrnjeni na Hrvaško. Ob 5. uri zjutraj pa so v Ilirski Bistrici prijeli še štiri državljane
Turčije, ki so prišli v Slovenijo nelegalno. Policijski postopki so še v teku.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.