Irska vlada namerava uvoziti milijon imigrantov

  • Napisal  B.S.
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
Divjanje tolpe Afričanov na Irskem Divjanje tolpe Afričanov na Irskem Alt-Right News

V irskem parlamentu je opozicija sprožila napad proti vladajoči stranki in premierju Leu Varadkarju. V javnost so namreč prišli podatki, je vlada namenila 116 milijonov evrov za medije, ki bi pozitivno pročali o projektu Irska 2040.

Po tem projektu bi Irska zdajšnje prebivalstvo, ki šteje 4,7 milijona državljanov, »okrepila« z milijonom imigrantov, največ iz Afrike. Vlada je različnim nacionalnim in lokalnim medijem namenila izdatne vsote denarja za naročene prispevke, ki brez »kančka negativnosti ali kritike« promovirajo omenjeni vladni projekt.

Poleg plačane propagande, pa opozicija tudi obtožuje vlado, da izvršuje načrt skupine bogatih financerjev, brezvestnih poslovnežev, ki namervajo z vladno pomočjo na račun davkoplačevalcev uvoziti milijon novih potrošnikov.

Za nameček pa opozicija obtožuje vlado, da ne obvladuje niti dosedanjih imigrantov, ki spreminjajo življenje državljanov v pekel. V tem prednjačijo zlasti Afričani, ki v tolpah, velikokrat tudi oboroženi z noži in drugim hladnim orožjem ponižujejo, gnjavijo in ropajo po mestih. Tarče teh napadov so največkrat starejši državljani ali pa otroci. V primerih, da policija posreduje, pa Afričani takoj začnejo z »mini demonstarcijami« v katerih obtožujejo policijo rasizma, zato se policija največkrat hitro umakne in banditi ostanejo nekaznovani.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.