Ilegalci so se spet skrivali na podvozju vlaka in v tovornjakih

Fotografija je simbolična. (foto: Urban Cerjak) Fotografija je simbolična. (foto: Urban Cerjak)

Policisti PMP Dobova so med kontrolo vlakov na vstopu v Slovenijo v vagonu in   na   podvozju vlaka našli skrita državljana Irana in državljana Afganistana, ki sta se skušala izogniti mejni kontroli in nezakonito vstopiti v Slovenijo.

 

Policisti na Obrežju so v tovornih vozilih turških registrskih oznak in registrskih oznak Severne Makedonije, v tovornih delih našli štiri državljane Afganistana, ki so se skušali izogniti mejni kontroli. Tujce so po zaključenih postopkih predali hrvaškim varnostnim organom.

Policisti so med opravljanjem nalog varovanja državne meje v Dragovanji vasi, Javorovici in Novem mestu izsledili šest državljanov Alžirije in državljana Maroka, ki so pred tem nezakonito prestopili državno mejo. Policijski postopki s tujci še niso zaključeni.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.