Ilegalci med tovorom

  • Napisal  C.R.
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
Simbolična slika Simbolična slika

Policisti  PMP  Dobova  so  med  kontrolo tovornega vlaka, ki je na vstop v Slovenijo  iz  Srbije pripeljal žito, v enem izmed vagonov našli skrita dva državljana  Sirije,  ki  sta  se  po  skušala  izogniti  mejni  kontroli in nezakonito  vstopiti  v Slovenijo.

 

V soboto so na podestu vagona, ki je prav tako  prevažal žito, odkrili državljana Sirije in državljana Egipta, ki sta se  poskušala  izogniti  mejni kontroli. Na tovornem vlaku, ki je iz Srbije pripeljal   pločevino,   so   na   podvozju  vagona  našli  dva  državljana Afganistana,  ki  sta  skušala nezakonito vstopiti v Slovenijo. Tujce so po zaključenem postopku predali hrvaškim varnostnim organom.

Policisti  PMP  Obrežje so 8. 11. med pregledom tovornega vozila bolgarskih registrskih  oznak  v  tovornem  delu našli državljana Libije in državljana Egipta,  ki  sta  se  skrita  med  tovorom skušala izogniti mejni kontroli. Predali so ju hrvaškim policistom.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.