Dva prosta dneva zaposlenim JYSK-a

  • Napisal  C.R.
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
Dva prosta dneva zaposlenim JYSK-a

JYSK je 197 zaposlenim iz vseh koncev Slovenije podarili dva prosta dneva za počitek in sodelovanje na tradicionalnem druženju, ki ga JYSK organizira vsako leto. V nedeljo, 17. in ponedeljek 18.novembra so tako bile zaprte vse trgovine te danske trgovske verige z opremo za dom.

JYSK nenehno vlaga v razvoj in nagrajevanje svojih zaposlenih, s tem druženjem pa se jim želijo zahvaliti in jih nagraditi za njihov velik in pomemben prispevek podjetju skozi vse leto. Jadranka Čulo Petrovčić, vodja kadrov v JYSK Slovenija, Hrvaška, Bosna in Hercegovina ter Srbija, je povedala, da so pri JYSK-u zaposleni in njihovo zadovoljstvo vedno v ospredju, kot pomembno pa vidijo tudi povezanost ekipe.

Med letnim druženjem so bile podeljenje tudi regijske nagrade, ki so pokazale, katera poslovalnica ima najvišji indeks prometa in števila kupcev, ter katera trgovina je dosegla največji uspeh na ravni vseh kategorij.

Več informacij je na voljo na uradni spletni strani jysk.si.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.