Dovolj jim je! »Ubogi« Palestinci razgrajali in ogrožali varnost domačinov, zdaj bodo brez milosti izgnani iz države! Izpostavljeno

Slika je simbolična. (Slika: CS) Slika je simbolična. (Slika: CS)

Policisti Unsko-sanskega kantona v Bosni in Hercegovini so zaradi več kaznivih dejanj prijeli 18 ilegalnih migrantov, ki jih bodo izgnali iz države. Gre za državljane Palestine, Libije, Alžirije in Sirije poroča portal Cazin.

Tudi v Bosni in Hercegovini imajo dovolj, da se nevarni migranti prosto in brez nadzora sprehajajo po državi (o tem smo pisali TUKAJ). Policisti so tako včeraj v hitri akciji na območju Bihaća in Velike Kladuše zaradi več kaznivih dejanj in ogrožanja varnosti domačinov prijeli 18 nevarnih ljudi. Z njimi ne bo milosti, poročajo mediji.

Omenjene nevarne migrante so odpeljali v strogo varovan center na vzhodu Sarajeva, Služba za tujce jim je izrekla ukrep izgona iz države.

Služba za tujce je v sporočilu za javnost navedla, da je to šele začetek. Za zagotavljanje varnosti domačega prebivalstva so napovedali še več podobnih akcij.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.