23-letno grško študentko migranti prisilili v oralni spolni odnos

  • Napisal  Nova24tv.si
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
foto: Matic Štojs Lomovšek foto: Matic Štojs Lomovšek

23-letna Grkinja in njen fant sta prejšnji teden na sodišču v Solunu razkrila prizore groze, ki jih je bila nesrečnica deležna, ko je bila neusmiljeno posiljena s strani tolpe treh migrantov iz Sirije in Alžirije. 

 

Do grozljivega posilstva je prišlo več kot leto nazaj, natančneje 2. oktobra 2016, ko se je žrtev skupaj s svojim fantom udeležila solidarnostnega dogodka, namenjenega pomoči migrantom, ki se je odvijal na njuni univerzi v Solunu.

Prisili so jo v oralni spolni odnos
Po zabavi sta študentka in njen fant hodila po univerzitetnem dvorišču, ko so ju nenadoma napadli trije migranti z razbitimi steklenicami in ju zvezali. Migranti so žensko prisilili v oralni spolni odnos in jo oropali, medtem ko se je v istem času, le nekaj metrov stran odvijal solidarnostni dogodek za pomoč migrantom.

19-letnemu posiljevalcu bo sodilo sodišče za mladoletnike
Grški policiji je uspelo zaradi suma posilstva aretirati tri migrante, stare 19, 22 in 29 let, iz Alžirije in Sirije. V stanovanju posiljevalcev je policija našla droge, 5.500 evrov gotovine in ukraden nakit. Prejšnji teden se je pritožbeno sodišče v Solunu odločilo, da bo obsodilo 22-letnega in 29-letnega Alžirca na 29 in 21 let dolgo zaporno kazen. Glede 19-letnega migranta je po navedbah Voice of Europe  pričakovati,  da mu bo sodilo sodišče za mladoletnike. 

nazaj na vrh