23-letno grško študentko migranti prisilili v oralni spolni odnos

  • Napisal  Nova24tv.si
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
foto: Matic Štojs Lomovšek foto: Matic Štojs Lomovšek

23-letna Grkinja in njen fant sta prejšnji teden na sodišču v Solunu razkrila prizore groze, ki jih je bila nesrečnica deležna, ko je bila neusmiljeno posiljena s strani tolpe treh migrantov iz Sirije in Alžirije. 

 

Do grozljivega posilstva je prišlo več kot leto nazaj, natančneje 2. oktobra 2016, ko se je žrtev skupaj s svojim fantom udeležila solidarnostnega dogodka, namenjenega pomoči migrantom, ki se je odvijal na njuni univerzi v Solunu.

Prisili so jo v oralni spolni odnos
Po zabavi sta študentka in njen fant hodila po univerzitetnem dvorišču, ko so ju nenadoma napadli trije migranti z razbitimi steklenicami in ju zvezali. Migranti so žensko prisilili v oralni spolni odnos in jo oropali, medtem ko se je v istem času, le nekaj metrov stran odvijal solidarnostni dogodek za pomoč migrantom.

19-letnemu posiljevalcu bo sodilo sodišče za mladoletnike
Grški policiji je uspelo zaradi suma posilstva aretirati tri migrante, stare 19, 22 in 29 let, iz Alžirije in Sirije. V stanovanju posiljevalcev je policija našla droge, 5.500 evrov gotovine in ukraden nakit. Prejšnji teden se je pritožbeno sodišče v Solunu odločilo, da bo obsodilo 22-letnega in 29-letnega Alžirca na 29 in 21 let dolgo zaporno kazen. Glede 19-letnega migranta je po navedbah Voice of Europe  pričakovati,  da mu bo sodilo sodišče za mladoletnike. 

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.