fbpx

Johnny English spet v akciji (Johnny English Strikes Again)

  • Napisal  Karantanija Cinemas
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
Johnny English Johnny English Karantanija Cinemas

Sredi oktobra se na velika platna vrača najbolj nerodni agent njenega veličanstva - Johnny English. V tretjem delu komedije se igralec Rowan Atkinson vrača kot priljubljeni tajni agent, ki se na novo misijo vrača naravnost iz pokoja. Ker je hekerski napad razkril identiteto vseh delujočih tajnih agentov v Veliki Britaniji, je Johnny English tako zadnje in edino upanje, da pretkanega hekerja ulovi.

Komedijo je režiral David Kerr, scenarij zanjo pa napisal William Davies (ki je napisal scenarij za prva dva dela komedije Johnny English in Johnny English 2, ter scenarij za animirana filma Kako izuriti svojega zmaja in Odplaknjeni gizdalin). Igralski ekipi se prvič pridružita dve izjemni igralki – Emma Thompson kot premierka in Olga Kurylenko kot skrivnostna asistentka, vrača pa se Ben Miller kot Johnnyjev pomočnik.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.