Žerjavica povzročila požar

Žerjavica Žerjavica

Gorenjski kriminalisti so v zadnjih dveh dneh obravnavali tri požare na objektih. V enem primeru gre za industrijski, v dveh drugih pa za stanovanjski objekt. V nobenem od požarov v do sedaj zbranih obvestilih niso ugotovili tuje krivde.

V petek dopoldan so obravnavali manjši požar v industrijskem objektu v Begunjah na Gorenjskem. V požaru je nastala manjša materialna škoda. Kriminalisti so v ogledu zavarovali material za nadaljnje delo, ugotovili pa so, da je po poku zagorelo v prostoru z delovnim materialom in inštalacijami. Poškodovana ni bila nobena oseba.

Drugi požar so kriminalisti včeraj zvečer obravnavali na Bohinjski Beli, še enega pa danes ponoči v Železnikih. V obeh primerih gre za stanovanjski objekt, lastniki so bili v času požara doma, okoliščine v obeh primerih pa kažejo, da je zagorelo na mestih, kjer je bila odložena žerjavica oziroma pepel iz kurilnih naprav. V požaru na Bohinjski Beli je bila lastnica zaradi poškodb odpeljana v zdravstveno ustanovo, v Železnikih pa sta bila lastnika zaradi vdihavanja plinov odpeljana na preventivni zdravstveni pregled.

PU Kranj

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.