Ženska moškega zabodla blizu srca, nesrečnik preživel in začel trditi, da je sam padel na nož Izpostavljeno

Slika je simbolična. (Slika: arhiv Demokracije) Slika je simbolična. (Slika: arhiv Demokracije)

V štajerski prestolnici je v torek zvečer spet prišlo do poskusa uboja. Tokrat je med prepirom zunajzakonskih partnerjev ženska zabodla moškega blizu srca, poroča portal Maribor24.

Mariborski kriminalisti preiskujejo poskus uboja, ki naj bi se zgodil v torek zvečer, poroča Marbor24, ki se sklicuje na Večer. Ženska naj bi z ostrim predmetom zabodla zunajzakonskega partnerja, a ta ni takoj poklical reševalcev, zatekel se je k sorodniku in mu zaupal, kaj se je zgodilo.

Ko je bila o dogodku obveščena nujna medicinska pomoč in so ugotovili, da vbodna rana za moškega ni usodna, pa je domnevna žrtev poskusa uboja spremenila svojo prvo izpoved. Policiste je moški poskusil prepričati, da je vbodna rana blizu posledica njegovega padca, poroča Marbor24.

Tudi ženska je zanikala, da bi bila partnerja zabodla, a kriminalistov ni prepričala, še poroča Večer. Kaj natančno se je dogajalo tako kriminalisti še preiskujejo, ženska, ki naj bi bila med prepirom napadla partnerja, pa v primeru ugotovitve omenjenega kaznivega dejanja čaka kazen od pet do petnajstih let zapora, še poroča omenjeni portal.

nazaj na vrh