Zaradi več prometnih nesreč zastoji na avtocestah

Simbolična fotografija Simbolična fotografija

Primorska avtocesta je zaprta zaradi prometnih nesreč med priključkoma Vrhnika in Brezovica proti Ljubljani na dveh odsekih, nastal je daljši zastoj, ki sega preko priključka Vrhnika. Za vozila do 7,5 tone je možen obvoz po regionalni cesti Logatec-Vrhnika-Brezovica, kjer pa tudi nastajajo zastoji, poroča prometno informacijski center.

Kot so sporočili, je med med uvozom Brezovica in priključkom Vrhnika v smeri Kopra območje zastojev v dolžini več kot štiri kilometre, med priključkom Logatec in priključkom Brezovica v smeri Ljubljane pa okoli 13 kilometrov.

Na primorski avtocesti med Logom in Brezovico v smeri proti Ljubljani se je zgodila prometna nesreča, v kateri sta po navedbah policije udeleženi vsaj dve tovorni vozili. Med Brezovico in Kozarjem v smeri proti Ljubljani se je zgodila še ena prometna nesreča, v kateri je udeleženih več vozil. Po prvih ugotovitvah policije ne gre za hujše nesreče, razen tega, da je več udeležencev.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.