Zaradi prepovedane droge 35-letnik v priporu

foto: arhiv Demokracije foto: arhiv Demokracije

Policisti so v torek na podlagi odredbe sodišča v Kamniku opravili hišno preiskavo pri 35-letniku. Pri tem so mu zasegli tudi osem aluminijastih zavojčkov z belim prahom, 13 aluminijastih zavojčkov z rjavim prahom in vrečko z belim prahom. Policisti sumijo, da gre za prepovedano drogo kokain in heroin. Sodnik je za osumljenca odredil pripor.

 

Kot so danes sporočili z ljubljanske policijske uprave, so 35-letniku zasegli tudi sredstva in opremo za preprodajo prepovedane droge, ter več tisoč evrov gotovine. Policisti so moškega danes privedli pred preiskovalnega sodnika zaradi suma storitve kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog. Odredil mu je pripor.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.