Zaradi ponedeljkove nesreče na primorski avtocesti je promet še vedno oviran

Zaradi ponedeljkove nesreče na primorski avtocesti je promet še vedno oviran. Slika je simbolična. Foto: Matic Štojs Lomovšek Zaradi ponedeljkove nesreče na primorski avtocesti je promet še vedno oviran. Slika je simbolična. Foto: Matic Štojs Lomovšek

V ponedeljek zvečer je na primorski avtocesti med Logatcem in Uncem voznik tovornjaka izgubil oblast nad vozilom, zapeljal na prehitevalni pas, trčil v osebno vozilo in odbojno ograjo. V nesreči ni bil nihče poškodovan, na tem delu ceste pa sta še vedno zaprta oba prehitevalna pasova, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

Voznik tovornega vozila s priklopnikom, ki je vozil v smeri Kopra, je po do sedaj zbranih obvestilih zaradi počene pnevmatike zapeljal na prehitevalni pas in pri tem trčil v osebno vozilo. Nato je zapeljal še naprej na levo in prebil odbojno ograjo, priklopno vozilo pa se je pri tem prevrnilo. Osebno vozilo pa je ostalo ukleščeno pod levimi kolesi priklopnega vozila.

V nesreči ni bil nihče poškodovan. S policije so še sporočili, da sta trenutno na tem delu ceste še vedno zaprta oba prehitevalna pasova. Policisti še zbirajo obvestila glede vseh okoliščin nesreče.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.