Zaradi nepravilne strani vožnje v bližini Slovenske Bistrice zapeljal z vozišča in se z vozilom prevrnil

Sinoči, okoli 23. 40 je 28-letni moški vozil osebni avtomobil po lokalni cesti Slovenska Bistrica - Črešnjevec. Foto: www.google.si/maps/place Sinoči, okoli 23. 40 je 28-letni moški vozil osebni avtomobil po lokalni cesti Slovenska Bistrica - Črešnjevec. Foto: www.google.si/maps/place

Mariborski operativno komunikacijski center je v zadnjih 24 urah prejel 271 klicev,   od  tega  97  interventnih  oz.  takšnih,  da  je  bilo  potrebno posredovanje  policije. V tem času nismo obravnavali nobenega nedovoljenega prehoda državne meje.

Sinoči, okoli 23. 40 je 28-letni moški vozil osebni avtomobil po lokalni cesti Slovenska Bistrica - Črešnjevec. V Spodnji Novi vasi je zaradi nepravilne strani vožnje zapeljal z vozišča in se z vozilom prevrnil. V prometni nesreči se je huje telesno poškodoval. Z reševalnim vozilom so ga prepeljali v UKC Maribor. Vozilo so ponovno obrnili in nazaj na vozišče postavili gasilci. Policisti so odredili strokovni pregled zoper voznika, ki je bil v nesreči udeležen sam. Po pridobljenih rezultatih analize bodo policisti zoper njega ustrezno ukrepali.

Vir: Policijska uprava Maribor

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.