ŽALOSTNA ZGODBA: Mati (30) umrla od žalosti, potem je v bolnici preminula hčerka (8), s katero so ju reševalci hudo ranjeni potegnili izpod ruševin Izpostavljeno

  • Napisal  Demokracija
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
Diena Meçaj Karanxha s hčerko. (foto: Priskopi/Instagram) Diena Meçaj Karanxha s hčerko. (foto: Priskopi/Instagram)

Po potresu, ki je predvčerajšnjim stresel Albanijo, je v javnost prišla tudi tragična zgodba o Dieni Meçaj Karanxhu (30), ki so jo 14 ur po potresu našli pod ruševinami šestnadstropne stavbe v Draču skupaj z njeno osemletno hčerjo.

Obe so huje poškodovani odpeljali v bolnišnico. Dve uri kasneje so zdravniki sporočili, da je hči zaradi poškodb umrla. Diena je preminila dve uri kasneje, albanski mediji pa pišejo, da je umrla zaradi žalosti.

Družina Karanxhu je prvo veliko tragedijo doživela leta 2015, ko je Diena izgubila moža. Tedaj je na facebooku zapisala: »Vedno sem mislila, da mi je Bog namenil obilo sreče, ker imam prijatelja in moža kot je moj Doris, a življenje je pravi preizkus. Zelo ga pogrešam.«

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.