Vlom v hišo

  • Napisal  Demokracija
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
Simbolična fotografija (foto: Pixabay) Simbolična fotografija (foto: Pixabay)

Gorenjski operativno komunikacijski center je v zadnjih 24 urah sprejel dve obvestili o prometnih nesrečah z materialno škodo, eno prijavo o kršitvah predpisov o javnem redu in miru v zasebnem prostoru, s področja kriminalitete pa o sumih kaznivih dejanj tatvina, vlom in lahka telesna poškodba. Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja so policisti zasegli eno vozilo.

Na Smledniški cesti v Kranju je neznani storilec včeraj popoldan med 17. in 19. uro vlomil v stanovanjsko hišo ter odtujil nakit in ure manjše vrednosti. Storilec je v dejanju izkoristil krajšo odsotnost oškodovancev, v objekt pa je vstopil z lomljenjem ključavnice na vhodnih vratih hiše.

Na svojem območju policisti prosijo bodite pozorni na ustavljena ali parkirana vozila, ki ne sodijo v vaše okolje in se vam zdijo sumljiva. Zabeležite si registrsko številko, znamko, tip in barvo vozila ter morebiten opis oseb, ki ga uporabljajo.

Prav tako bodite pozorni na sumljive osebe, ki s svojim obnašanjem, ravnanjem ali zadrževanjem na določenem kraju ali ob določenem času vzbujajo sum, da bodo storile oziroma da izvršujejo ali so storile kaznivo dejanje.

nazaj na vrh