(VIDEO - ni za občutljive) Posnetek nadzorne kamere kaže, kako je tovornjak s cisterno danes pri predoru Golovec zgrmel z avtoceste v prepad! Izpostavljeno

foto: Youtube / printscreen foto: Youtube / printscreen
Kot smo že poročali, je danes prišlo do tragične prometne nesreče pri predoru Golovec na štajerski avtocesti, vpletena sta bila tovornjak in osebno vozilo.
 
Čeprav smo vajeni drugačnega razpleta, pa je tokrat krajši konec potegnil voznik tovornjaka. Razlog pa je na prvi pogled precej bizaren, namreč trenutek nepazljivosti s strani voznika opla corse, ki je prehiteval tovornjak. Ob prehitevanju je avtomobil zasukalo, voznik tovornjaka je skušal reagirati, a prepozno, saj je prebil ograjo viadukta in zgrmel v prepad. 53-letni voznik tovornjaka z Madžarske je bil takoj mrtev.
 
Nazoren posnetek Darsovih kamer si lahko ogledate TUKAJ, lahko si predstavljate, kaj bi bilo, če bi bil namesto tovornjaka avtobus, poln šolskih otrok??
nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.