Velikonočni vlomilci v Pomurju

foto: Matic Štojs Lomovšek foto: Matic Štojs Lomovšek

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali eno prometno nesrečo v kateri je nastala samo materialna škoda. Obravnavana sta bila še dva primera povoženja divjadi. Poleg tega je bilo obravnavanih šest kaznivih dejanj in devet kršitev javnega reda.

 

S področja kriminalitete je bil v Žitkovcih obravnavan vlom v stanovanjsko hišo. Iz notranjosti je neznani storilec odnesel denar, kamero za nočno opazovanje in nočni daljnogled. V Murski Soboti je neznani storilec skozi okno poskušal vlomiti v stanovanjsko hišo,vendar v notranjost ni prišel. V Strehovcih je neznanec vlomil v nenaseljeno stanovanjsko hišo. V Gornji Radgoni je neznanec vlomil v kletne prostore stanovanjskega bloka in odnesel 3 pare smuči in smučarsko opremo. Ljutomerski policisti so obravnavali tatvino motorne žage in vrtalnega stroja, soboški pa goljufijo.

Javni red je bil kršen 5-krat v zasebnih prostorih in 4-krat na javnih krajih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali. Soboški policisti so zaradi odklonitve preizkusa alkoholiziranosti pridržali voznika osebnega avtomobila.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.