V središču Ljubljane včeraj oropal zlatarno

  • Napisal  Demokracija
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
Simbolična fotografija Simbolična fotografija Matic Štojs Lomovšek/Demokracija

Ljubljanske policiste so v četrtek okoli 18.30 obvestili o ropu specializirane trgovine v centru mesta. Po poročanju medijev naj bi šlo za Zlatarstvo Močnik na Miklošičevi cesti. Policija roparja še išče, so danes sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

Po do sedaj zbranih obvestilih in ugotovitvah ogleda je znano, da je v prodajalno vstopil neznani moški in se zanimal za nakup nakita. Medtem ko je prodajalka odprla eno od vitrin, jo je s solzivcem poškropil, iz vitrine pobral nakit ter zbežal.

V dejanju je nastalo za nekaj tisoč evrov škode. Prodajalka je zdravniško pomoč odklonila. Policisti nadaljujejo preiskavo.

Policija je izdala opis storilca: star naj bi bil med 25 in 30 let, visok med 170 in 175 centimetri, normalne postave, v času ropa je imel na sebi temno daljšo jakno, na glavi pa je nosil črno kapo s šiltom.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.