V Pomurju tokrat razgrajala ženska

foto: arhiv Demokracije foto: arhiv Demokracije

Pretekli torek so pomurski policisti obravnavali prometno nesrečo, kjer je nastala samo materialna škoda, štiri kazniva dejanja, tri kršitve javnega reda, pridržali eno osebo, zasegli tovorno vozilo, tujcu zasegli prepovedano palico tonfo, dve poškodbi vozil na parkirnih prostorih in povoženje divjadi.

 

Na področju kriminalitete sta bili v Murski Soboti obravnavani dve tatvini koles, v Lendavi goljufija, v Gornji Radgoni pa tatvina okrasnega pokrova s kolesa osebnega avtomobila.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat na javnem kraju in enkrat v zasebnih prostorih. Kršiteljica, ki se ob intervenciji policistov ni hotela pomiriti, je bila pridržana na Policijski postaji v Murski Soboti.

Ker je voznik vozil tovorni avtomobil brez vozniškega dovoljenja, mu je le ta bil zasežen. Zoper voznika bo podan obdolžilni predlog na pristojno sodišče za prekrške.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.