Ukradli nakit in dokumente

  • Napisal  Demokracija
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
foto: Pixabay foto: Pixabay

Na Sorški cesti v Škofji Loki je bilo včeraj ponoči vlomljeno v stanovanjsko hišo in odtujen nakit ter dokumenti, v Puštalu pa je bil obravnaval vlom v prazno hišo. Kranjski kriminalisti pa so obravnavali dva vloma v vozilo po zapoznelih prijavah. Eden je bil glede na prijavo izvršen že 5. marca v Preddvoru, drugi – gre za poskus vloma – pa od takrat in do 11. marca na območju Cerkelj na Gorenjskem.

 

Kazniva dejanja oškodovanci prijavite takoj, ker se drugače zabrišejo in uničijo še tiste edine sledi, ki bi morebiti lahko razkrile storilca.
Facebook, kamor je oškodovanec za vlom na območju Preddvora po dogodku najprej »obesil objavo«, tega dela fizično ne more opraviti. Prijave zato najprej raje na policijo, šele nato na splet. To je bolje z operativnega, saj lahko storilec na spletu prepozna sam sebe, se znebi ukradene stvari ali pa potuhne.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.