Ukradel več različnih koles

  • Napisal  Demokracija
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
foto: Pixabay foto: Pixabay

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali dve prometni nesreči. V obeh je nastala samo materialna škoda. Obravnavani so bili še štirje primeri  povoženja divjadi. Poleg tega so bila obravnavana tri kazniva dejanja in devet kršitev javnega reda.

 

S področja kriminalitete sta bili obravnavani dve kaznivi dejanji zatajitve. V Lendavi je neznanec vlomil v več kletnih prostorov stanovanjskega bloka in odtujil več različnih koles.

Javni red je bil kršen 5-krat v zasebnih prostorih in 4-krat na javnih krajih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali. 

V ponedeljek 10.08.2020 med 10.00 in 11.00 uro je bil v M. Soboti na Ulici Štefana Kovača v bližini Srednješolskega centra poškodovan kolesar. Očividce ali osebo, katera mu je ob tem pomagala prosimo da pokliče na tel. št. 113.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota in na pomurski avtocesti.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.