Tragično: dvakrat povoženi pešec, ki je umrl za 1. maj, je znan slovenski rokometaš! Izpostavljeno

  • Napisal  Škandal24
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
foto: Škandal24 foto: Škandal24

Za posledicami prometne nesreče, ki se je zgodila 1. maja ponoči na stari cesti Bertoki-Bivje, je v izolski bolnišnici umrl 36-letni pešec. Nesrečo je povzročil sam, ker je hodil po sredini neosvetljene ceste, vanj pa sta nato trčili dve voznici.

 

Kot so sporočili s koprske policijske uprave, je 36-letni domačin hodil po sredini ceste v smeri bencinske črpalke, ko je s sprednjim levim delom vozila vanj trčila 31-letna voznica. Po trčenju je pešca odbilo na nasprotno stran ceste, tedaj pa je iz nasprotne smeri pripeljala 42-letna voznica osebnega avtomobila, ki je prav tako trčila vanj. Hudo poškodovanega pešca so odpeljali v bolnišnico Izola, kjer je zaradi poškodb umrl. Voznici so preizkusili z alkotestom, ki pa je bil za obe negativen.

Gre za nekdanjega izolskega čuvaja mreže Dragana Kevića. V svoji bogati rokometni karieri branil barve Izole, Gold Cluba in mariborskega Branika. Nazadnje je še letos deloval kot trener vratarjev pri Izoli.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.