Tožilstvo v šoku! Medicinska sestra se je zaradi majhnih zaslužkov prodajala politikom in poslovnežem! Izpostavljeno

  • Napisal  Demokracija
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
Foto: MUP Foto: MUP

Člani dveh kriminalnih skupin so dekleta oglaševali na specializiranih spletnih straneh in v oglasih, kjer ponujajo ženske različnih starosti in poklicev.

 

Zvodniki, aretirani zaradi suma organiziranja kriminalne združbe, so imeli vsaj 30 prostitutk, ki so delale za njih, so ugotovili preiskovalci.

"Med njimi so dekleta in ženske različnih starosti in profilov, brezposelne, pa tudi zaposlene, mlajše in starejše, na seznamu prostitutk pa je celo medicinska sestra," pravi vir časopisa Kurir.

Omenjeni medij še piše, da med aretiranimi dekleti ni prostitutk. Aretirani so delali kot tajnice, urejali so čas in kraj sestanka, ceno in organizirali prevoz prostitutk do stanovanj, kjer so se dobile s strankami. Prostitutk ne bodo sodno preganjali, vendar jih bo mogoče zaslišati kot priče v preiskavi.

"V beležnici so tudi imena politikov, kjer so bile zabeležene informacije o strankah. In tudi njih bi lahko poklicali za priče", dodaja Kurir.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.