Svojci pogrešajo 23-letnega Aljaža Zajca s Stojanskega Vrha

  • Napisal  Demokracija
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
Aljaž Zajc (foto: PU NM) Aljaž Zajc (foto: PU NM)

Svojci od srede pogrešajo 23-letnega Aljaža Zajca s Stojanskega Vrha. Nazadnje so ga videli v jutranjih urah v Brežicah. Na Policijski upravi Novo mesto prosijo vse, ki bi pogrešanega videli ali karkoli vedeli o njegovem izginotju, da to sporočijo na številko 113 ali na anonimni telefon policije 080-1200.

 

Zajc je visok 183 centimetrov, ima kratko pristrižene temne lase, oblečen pa naj bi bil v kratke hlače črne barve z belimi lisami in majico s kratkimi rokavi. Obut je v črne športne copate, pri sebi pa ima najverjetneje dva nahrbtnika, črne in sive barve. Po nekaterih informacijah bi se lahko nahajal na območju Posavja.

Policisti so takoj pričeli z aktivnostmi za izsleditev pogrešanega, poteka tudi iskalna akcija, vendar ga do tega trenutka še niso našli.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.