fbpx

Skrivnostno izginotje: Truplo več mesecev pogrešane 25-letnice iz Nove Gorice našli v morju blizu Trsta Izpostavljeno

  • Napisal  STA, Z.P.
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
Našli so jo v morju blizu gradu Miramar. / Wikipedija Našli so jo v morju blizu gradu Miramar. / Wikipedija

Italijanski organi so v torek slovensko policijo uradno obvestili o potrditvi identitete ženskega trupla, ki so ga 6. junija letos našli v morju v neposredni bližini Miramarskega gradu. Izkazalo se je, da gre za 25-letnico iz Nove Gorice, ki je bila pogrešana od decembra lani, so sporočili z novogoriške policijske uprave.

 

Pogrešano so nazadnje opazili 11. decembra lani v njenem stanovanju, nato se je za njo izgubila vsaka sled. Kljub intenzivnemu zbiranju obvestil v Sloveniji, številnim iskalnim akcijam na širšem območju novogoriške policijske uprave in prošnjam italijanskim organom za pomoč, so pogrešano našli šele 6. junija letos na območju Italije, so zapisali policisti v sporočilu za javnost.

Po do zdaj zbranih podatkih niti italijanski niti slovenski varnostni organi v preiskavi niso ugotovili znakov, da bi šlo za nasilno smrt. Policija bo o vseh ugotovljenih dejstvih obvestila okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici, so še sporočili s policije.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.