Saj ni res, pa je: v Sloveniji Romunko opetnajstil moški z izgovorom, češ gre za protokol avtobusnega podjetja - poglejte, koliko denarja ji je pobral!

  • Napisal  STA, G. B.
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
foto: Wikipedia foto: Wikipedia

Na avtocestnem počivališču Povir je neznanec v torek Romunki ukradel 2900 evrov. Do ženske, ki je potovala z avtobusom, je namreč pristopil neznani moški in zahteval, naj mu izroči svoj denar, ker naj bi bil tak protokol avtobusnega podjetja. Ženska mu je izročila 3000 evrov, vrnil pa ji je le 100 evrov, so zapisali na Policijski upravi Koper.

 

 

Ko se je avtobus okoli 23. ure ustavil na počivališču, je oškodovanka odšla v sanitarije. Ko se je vrnila, so do nje pristopili trije moški. Eden izmed njih se je predstavil kot odgovorna oseba prevoznega podjetja Atlantis. Povedal je, da mora preveriti in prešteti denar, ki ga ima pri sebi, saj naj bi bil tak protokol podjetja.

Romunka je na to pristala in moškemu izročila 3000 evrov. Ta je denar preštel in ji vrnil dva bankovca po 50 evrov. Nato je skupaj z ostalima dvema moškima zapustil kraj. Državljanki Romunije je tako odtujil 2900 evrov. Primer policija intenzivno preiskuje, so še zapisali.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.