Saj ni res, pa je: kamion, poln medu, "dobil noge", medtem ko je voznik večerjal

foto: Ljuba Brank / Wikipedia foto: Ljuba Brank / Wikipedia

Včeraj nekaj po 23. uri je na bencinskem servisu na Fernetičih državljan Romunije zaprosil tam zaposlenega, da pokliče policijo, ker so mu kradli vozilo.


Policisti so na kraju z zbiranjem informacij ugotovili, da je 30-lerni državljan Romunije pripeljal na bencinski servis Fernetiči sever s tovornim vozilom Iveco Daily 2.3, bele barve, reg. št. BC10LSG, in ga parkiral na parkirnem prostoru. Vozilo je zaklenil in odšel v prodajalno, da bi nekaj pojedel.

Ob 23.10 uri se je vrnil na parkirni prostor in opazil, da tam ni več parkiranega njegovega vozila. V tovornem delu je prevažal 1200 kg medu in 1 kg čebeljega prahu. V času odsotnosti oškodovanca je nekdo prišel do vozila in ga odpeljal skupaj s tovorom. Po prvih ocenah je Romun s kaznivim dejanjem tatvine vozila oškodovan za 6.000 evrov, s tatvino tovora v vozilu pa za 60.000 evrov.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.