Pridržani trije razgrajači

Slika je simbolična. (Slika: arhiv Demokracije) Slika je simbolična. (Slika: arhiv Demokracije)

Policisti so v zadnjih 24 urah obravnavali 133 prometnih nesreč, od tega pet nesreč z lahkimi poškodbami. Po podatkih Generalne policijske uprave so policisti obravnavali še 38 kršitev javnega reda in miru ter 90 kaznivih dejanj.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti 30-krat posredovali na javnih krajih in 8-krat v zasebnih prostorih, pridržali pa so tri kršitelje. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola so pridržali enega voznika, zaradi hujših kršitev cestnoprometnih predpisov pa so zasegli štiri vozila.

Med obravnavanimi kaznivimi dejanji je bilo 46 tatvin, 21 vlomov, osem poškodovanj tuje stvari, pet kaznivih dejanj nasilja v družini, po tri kazniva dejanja ponarejanja denarja in grožnje ter po eno kaznivo dejanje v zvezi s prepovedanimi drogami, preprečitev uradnega dejanja ali maščevanje uradni osebi, rop in ponarejanje listin. Da bi zaščitili žrtve nasilja v družini so štirimi osebam izrekli ukrep prepovedi približevanja.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.