fbpx

Previdno na cestah - dva mladoletnika na motorju samo za las ušla tragediji

  • Napisal  Škandal24, C. R.
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
Fotografija je simbolična. (foto: arhiv Demokracije) Fotografija je simbolična. (foto: arhiv Demokracije)

Včeraj okoli 18. ure so bili policisti PPP Novo mesto obveščeni o prometni nesreči pri Velikem Slatniku.

 

Opravili so ogled, zbrali obvestila in ugotovili, da je 15-letni voznik kolesa z motorjem zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča izgubil oblast nad motorjem in padel. Reševalci so ga oskrbeli in odpeljali v bolnišnico, kjer so ugotovili, da gre za hujše poškodbe.

Policisti so kršitelju, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja, kolo z motorjem zasegli, okoliščine pa še preverjajo, poročajo o PU Novo mesto.

Prav tako včeraj, okoli 13. ure, se je na Trgu svobode v Trbovljah zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznik osebnega vozila in motoristka.

Po do sedaj znanih podatkih je do prometne nesreče prišlo, ker je 23-letni voznik osebnega vozila znamke Audi, v križišču odvzel prednost 17- letni motoristki. Pri tem se je motoristka lažje telesno poškodovala.

Ko bodo zbrana vsa obvestila, bodo policisti izvedli ustrezen ukrep, sporočajo s PU Ljubljana.

 
nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.