Poškodovani je bil krepko »nadelan«

Krivi so bili maligani. (foto: Wikipedia) Krivi so bili maligani. (foto: Wikipedia)

Včeraj, med 14.30 in 15.50, je 50-letni moški sam opravljal dela na ostrešju hčerine novogradnje v okolici Makol. Med škropljenjem ostrešja z zaščitnim sredstvom se mu je odtrgala prečna lata in je zaradi tega padel z višine okoli 6,5 m na tla. Ob tem se je tako hudo poškodoval, da je na kraju nesreče umrl. Policisti bodo o nesreči pri delu podali poročilo pristojnemu tožilstvu.

 

Neznani storilec je včeraj, med 19.45 in 22.00, skozi okno kurilnice vlomil v stanovanjsko hišo v Podložah. Ker iz kurilnice ni mogel v stanovanjski del hiše, je na vzvod vlomil še okno dnevnega prostora. Skozi njega je vstopil v hišo in v njej našel nekaj gotovine, ki si jo je protipravno prisvojil. Po dejanju je odšel neznano kam. Materialna škoda znaša okoli 4.000 evrov.

Danes, malo pred pol četrto uro, so v Žabljeku, ob lokalni cesti Žabljek-Videž, našli ležečega, hudo poškodovanega 62-letnega moškega. Blizu njega se je v jarku nahajal osebni avtomobil. Policisti so ugotovili, da je voznik, ki je po vsej verjetnosti poškodovani, vozil iz Žabljeka proti Videžu in domnevno zaradi prevelike hitrosti zapeljal desno z vozišča, v jarek. Tam se je hudo telesno poškodoval. Zaradi hudih poškodb sam ni mogel poklicati pomoči. Z reševalnim vozilom so ga nato prepeljali v UKC Maribor, kjer so ugotovili, da je poškodovani precej pod vplivom alkohola. Policisti so mu zato odredili strokovni pregled in odvzem krvi za analizo, ali je bil pod vplivom alkohola. V kolikor se bodo sumi policistov potrdili, bodo policisti zoper poškodovanega podali obdolžilni predlog pristojnemu sodišču.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.