Ponoči neznanca vlomila v viški bencinski servis

  • Napisal  STA, G. B.
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
foto: arhiv Demokracije foto: arhiv Demokracije

Ljubljanski policisti so bili danes okoli 3. ure obveščeni o vlomu v bencinski servis na območju Viča. Neznana storilca sta se pripeljala s sivim vozilom Renault clio, vlomila skozi drsna vhodna vrata ter odnesla več loterijskih listkov in denar, so sporočili s Policijske uprave (PU) Ljubljana.

 

Po doslej zbranih podatkih sta bila moška suhe postave, visoka med 170 in 180 centimetri. Prvi je bil oblečen v temno jakno s kapuco, svetle hlače, na roki je imel bele delavske rokavice, obute pa športne copate znamke adidas z modrimi vezalkami. Drugi storilec je bil oblečen v sivo bundo s kapuco in črne hlače, na roki je imel rdeče rokavice, obute pa športne copate z belim podplatom.

Vse, ki bi karkoli vedeli o vlomu, policisti naprošajo, naj pokličejo na številko 113 ali na anonimno telefonsko številko 080 1200.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.