Pomurski policisti preiskujejo vlom v kozmetični salon

  • Napisal  Demokracija
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
Simbolična fotografija Simbolična fotografija Matic Štojs Lomovšek/Demokracija

Včeraj so policisti v Pomurju obravnavali štiri prometne nesreče. V eni je bila ena oseba lažje telesno poškodovana. V ostalih treh je nastala samo materialna škoda. Obravnavanih je bila še pet primerov povoženja divjadi. Poleg tega je bilo obravnavanih osem kaznivih dejanji in štiri kršitve javnega reda.

S področja kriminalitete je bil v Murski Soboti obravnavan vlom v kozmetični salon. Neznanec je odnesel denar in prenosni računalnik. Soboški policisti so obravnavali še poskus vloma v poslovni prostor in tatvino kolesa. Na počivališču AC v Grabonošu je neznanec izvršil tatvino goriva iz parkiranega tovornega vozila. Ljutomerski policisti so obravnavali kaznivo dejanje nasilje v družini. Osumljenemu je bil izrečen tudi ukrep prepovedi približevanja. Obravnavani sta bili še dve poškodovanji tuje stvari in grožnja.

Javni red je bil kršen 2-krat v zasebnih prostorih in 2-krat na javnih krajih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na pomurski avtocesti.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.