fbpx

Pomurski policisti obravnavali pobeg s kraja nesreče

Policisti so obravnavali tudi goljufijo in tatvino goriva. Policisti so obravnavali tudi goljufijo in tatvino goriva.

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali dve kaznivi dejanji, pet prometnih nesreč z materialno škodo, prometno nesrečo s telesnimi poškodbami, devet kršitev javnega reda in miru ter eno povoženje divjadi.

 

Na področju kriminalitete so na območju Murske Sobote obravnavali goljufijo, v Grabonošu pa tatvino goriva na bencinskem servisu.

Javni red in mir je bil kršen štirikrat na javnih krajih in petkrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

V Odrancih je bila včeraj popoldan obravnavana prometna nesreča z zapustitvijo kraja. Povzročitelj, ki je z vozilom trčil v dvoriščni ograji, je bil izsleden. Ugotovljeno je bilo, da je vozil neregistrirano vozilo, brez veljavnega vozniškega dovoljenja, bil pa je tudi pod vplivom alkohola. Vozilo mu je bilo zaradi kršitev zaseženo.

Pogostejše meritve hitrosti bodo policisti opravljali na območju PP Murska Sobota, so sporočili s pomurske policijske uprave.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.