Policisti so v zadnjih 24 urah obravnavali 114 prometnih nesreč, od tega 18 nesreč z lahkimi poškodbami in eno s hudimi

Policisti so v zadnjih 24 urah obravnavali 114 prometnih nesreč. Slika je simbolična. Foto: Demokracija Policisti so v zadnjih 24 urah obravnavali 114 prometnih nesreč. Slika je simbolična. Foto: Demokracija

Policisti so v zadnjih 24 urah obravnavali 114 prometnih nesreč, od tega 18 nesreč z lahkimi poškodbami in eno s hudimi. Po podatkih Generalne policijske uprave so policisti obravnavali še 67 kršitev javnega reda in miru ter 95 kaznivih dejanj.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti 50-krat posredovali na javnih krajih in 17-krat v zasebnih prostorih, pridržali pa so tri kršitelje. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola so pridržali enega voznika, zaradi hujših kršitev cestnoprometnih predpisov pa so zasegli osem vozil.

Med obravnavanimi kaznivimi dejanji je bilo 36 tatvin, 26 vlomov, 15 poškodovanj tuje stvari, po pet povzročitev telesne poškodbe in ponarejanj denarja, štiri grožnje, tri dejanja nasilja v družini ter en poskus preprečitve uradnega dejanja uradni osebi.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.