Policisti iščejo priče nesreče na gorenjski avtocesti

Fotografija je simbolična. (foto: arhiv Demokracije) Fotografija je simbolična. (foto: arhiv Demokracije)

Policisti iščejo priče in dva udeleženca s prometne nesreče na gorenjski avtocesti, ki se je danes okoli 13.20 zgodila na priključku Strahinj proti Podtaboru, takoj za mestom, kjer stoji radarski merilnik hitrosti.Na kraju nesreče cesta poteka v dolgem desnem ovinku, udeležena pa sta bila dva osebna avtomobila. Voznica je z bokom avtomobila trčila z voznikom, ki se je pripeljal po prehitevalnem pasu. Oba sta ostala na kraju nesreče.

Zaradi razjasnitve okoliščin nesreče pa policisti iščejo druga dva udeleženca in sicer voznika ali voznico manjšega avtomobila črne barve in avtomobila karavan izvedbe zlate barve, ki sta se ravno v času nesreče na tem priključku vključevala na avtocesto in odpeljala proti Podtaboru. Oba naj se zaradi razjasnitve okoliščin prosimo javita policiji na številko 113, priče pa lahko informacije sporočijo tudi na anonimni telefon 080 1200.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.