Policisti iščejo očividce današnje nesreče v Žabji vasi

Simbolična fotografija Simbolična fotografija Matic Štojs Lomovšek/Demokracija

Novomeški policisti iščejo očividce prometne nesreče, ki se je danes zjutraj zgodila na Belokranjski cesti v Žabji vasi, tik po sedmi uri.

Voznica kovinsko modrega avtomobila Mercedes Benz, tip A, je trčila v kolesarko, ki je padla po tleh. Z lažjimi poškodbami so jo z reševalni vozilom odpeljali v novomeško bolnišnico.

Policisti domnevajo, da je najverjetnejši vzrok prometne nesreče (ne)upoštevanje luči semaforja oziroma (ne)upoštevanje prednosti. Zaradi nasprotujočh se izjav obeh udeleženk v nesreči, policisti potrebujejo pomoč morebitnih očividcev.

Če imate kakršnekoli podatke o prometni nesreči, poteku, prižganih lučeh na semaforju v času nesreče ali druge uporabne podatke, pokličete na telefonsko številko policije 113, policijsko postajo Novo mesto na telefonsko številko 07 33 27 400 ali na anonimni telefon policije 080 1200.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.