Policiste poklicali na pomoč v Gorjance: česa takega še niso videli!

  • Napisal  moja-dolenjska.si
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
foto: PU Novo mesto foto: PU Novo mesto

Pri Vinji vasi, na glavni cesti Novo mesto – Metlika, je nekaj po deveti uri dopoldan nemškemu turistu med vožnjo v avto priletel (najverjetneje) kragulj in se zapičil v hladilne reže prednje maske.

 

Voznik je poklical na 113, opisal dogodek in povedal, da je ptica še živa. Na kraj so prišli metliški policisti. Pričakal jih je nenavaden prizor.

Ptič se je zataknil v rešetke okrasne maske prednjega dela vozila in se ni mogel rešiti, opletal je s krili in je bila velika nevarnost, da se poškoduje.

Policist je s previdnim pristopom in rokavicami uspel ujedo obvladati in rešiti.

Ptica je po uspešni akciji zletela nazaj v naravo, nemški turist pa je lahko ob zgodbi s srečnim koncem olajšano nadaljeval svojo pot proti morju. Poškodbe na avtu so bile neznatne.

Kaj je botrovalo nenavadnemu primeru zgodbi in čemu se je nemški Ford zdel ptici ujedi tako zanimiv, da ga je hotela prestreči kar med vožnjo, pa ne bomo izvedeli, so na FB zapisali z novomeške policijske uprave.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.