Pijani nasilnež se je znašal nad bolno ženo

Simbolična fotografija Simbolična fotografija

V noči na nedeljo so policist poklicali na pomoč iz okolice Novega mesta, kjer se je 38-letni moški znašal nad ženo.

Zadeva je bila še toliko hujša, ker se je pijani nasilnež psihično in fizično znašal nad ženo, ki je hudo bolna. Pomiril se ni niti ob prihodu policistov, zato so zoper njega uporabili prisilna sredstva in ga odpeljali v pridržanje. Poklicali so zdravnika, ki je oskrbel poškodovano ženo in poskrbeli za varstvo mladoletnega otroka. Nasilnežu so za začetek prepovedali približevanje družini in ga ovadili na pristojno tožilstvo.
 
Zaradi nasilja v družini so morali v nedeljo posredovati tudi brežiški policisti. Šestintridesetletni nasilnež se je namreč spravil nad starše. Po hiši je razbijal inventar, se fizično znašal nad očetom in materi preprečeval, da bi poklicala pomoč. Policisti so morali uporabiti prisilna sredstva, da so ga obvladali in odpeljali na hlajenje. Nasilnemu Brežičanu so prepovedali približevanje staršem in ga ovadili tožilstvu.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.