fbpx

Pijanemu za volanom policisti zasegli tudi kokain Izpostavljeno

  • Napisal  Demokracija
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
foto: Pixabay foto: Pixabay

Policijska uprava Ljubljana je bila včeraj okoli 22.40 obveščena o prometni nesreči v Šentvidu, kjer je voznik osebnega vozila znamke Opel zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo izgubil nadzor nad vozilom in trčil v stanovanjsko hišo.

 

S preizkusom alkoholiziranosti je bilo ugotovljeno, da je vozil pod vplivom alkohola (1,30mg/l). V vozilu sta bila še dva potnika, voznik in eden od potnikov sta utrpela lahke telesne poškodbe in sta bila z reševalnim
vozilom odpeljana v UKC Ljubljana. Po zaključeni obravnavi na UKC je bil voznik pridržan na podlagi 24. člena ZPrCP. Pri vozniku so policisti zasegli še manjšo količino snovi, za katero se sumi da je prepovedana droga kokain.

Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil zaradi suma storitve kaznivega dejanja Nevarne vožnje po 324. členu KZ-1, prav tako bo zoper njega uveden prekrškovni postopek.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.