Pazite, kradejo kot srake

  • Napisal  Demokracija
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
Simbolična fotografija (foto: Pixabay) Simbolična fotografija (foto: Pixabay)

Policisti so na območju PU ljubljana obravnavali 9 vlomov. V okolici Ribnice je neznani storilec vlomil v hišo, pregledal prostore iz katerih pa ni ničesar odtujil. Na Resljevi ulici je neznani storilec vlomil v stanovanje, od koder je odtujil več kosov nakita. Lastnika je oškodval za okoli 2300 evrov.

 

Na Viču je bilo vlomljeno v kiosk, od koder je neznani storilec odtujil nekaj alkoholnih pijač in hrane. Lastnika je oškodoval za okoli 1500 evrov.

Neznani storilec je v Medvodah vlomil v stanovanje, od koder je odtujil denar. Lastnika je oškodoval za 500 evrov. 

 okolici Domžal je neznani storilec vlomil v hišo, iz katere je odtujil več kosov orodja. Lastnika je oškodoval za okoli 1000 evrov.

Na Valvasorjevi ulici v Ljubljani je neznani storilec iz stanovanja odtujil več kosov nakita in lastnika oškodoval za okoli 5500 evrov.

Na Kvedrovi ulici v Ljubljani je neznani storilec vlomil v klet in odtujil več kosov orodja.Lastnikaje oškodval za okoli 700 evrov.

Včeraj dopoldan so policisti obravnavali vlom v ograjeno skladišče podjetja v Grosuplju, od koder sta bila odtujena dva zabojnika odpadnih surovin.

Na Dunajski cesti je neznani storilec vlomil v gostinski lokal, od koder je odtujil tri mobilne aparate. Povzročil je za okoli 1000 evrov materialne škode.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.