Panika v Zupančičevi jami v Ljubljani: Sredi ulice oživljali človeka! Izpostavljeno

  • Napisal  Rok Krajnc/Nova24TV
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
Intervencija na Štihovi 11 v naselju Zupančičeva jama v Ljubljani. (Foto: Nova24TV) Intervencija na Štihovi 11 v naselju Zupančičeva jama v Ljubljani. (Foto: Nova24TV)

Policija, gasilci in reševalci so v dopoldanskih urah intervenirali v Zupančičevi jami v Ljubljani, iz enega izmed stanovanj pa so na nosilih prinesli mlajšega človeka in ga v reševalnem vozilu oživljali.

V dopoldanskih urah so mir v naselju Zupančičeva jama zmotile intervencije gasilcev, policije in reševalcev. Situacija je izgledala izjemno napeto in je spominjala na akcijski film. Pred blokom Štihove 11 se je zbrala množica, iz sosednjih oken so dogajanje spremljali sosedi.

Nikomur ni bilo jasno, kaj bi lahko postal vzrok te srh zbujajoče intervencije policije, gasilcev in reševalcev. Radovedni ljudje so tako le spraševali en drugega, kaj bi lahko bilo. Vse dokler po dolgem času niso reševalci na nosilih prinesli nepremično osebo brez majice in jo naložili v reševalno vozilo ter pričeli z oživljanjem.

Situacijo bomo spremljali še naprej, pojasnila policije še pričakujemo in jih bomo objavili takoj, ko jih bomo prejeli.

Rok Krajnc/Nova24TV

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.